Mezun Olduğu Tıp Fakültesi ve Yılı

Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik 2020

Başkent Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Yan Dalı 2020

 

Uzmanlık Eğitimi Aldığı Yer ve Yılı

Başkent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisansı 2022

 

Mesleki Deneyim

Tarifte Gıda Teknoloji Şirketi 2022-2023

Formeo Beslenme Eğitimi ve Danışmanlık Merkezi 2021-2022

Hafif Kal Catering 2022

DietWorks 2021

Yıldız Yemek Tabldot Catering 2020

 

Tıbbi İlgi Alanları

Kilo Yönetimi (Ağırlık Kazanımı, Ağırlık Kaybı)

Besin İntoleranslarında Beslenme

Huzursuz Bağırsak Sendromu (IBS) beslenme tedavisi

Gebelik Öncesi, Sırası ve Emzirme Döneminde Beslenme

Bariatrik Cerrahisinde Beslenme

Kalp ve Damar Hastalıklarında Beslenme

Diyabetik Hastalarda Beslenme

İnsülin Direnci

Sindirim Sistemi Hastalıklarında Beslenme

Yeme Bozukluklarında Beslenme

Onkolojide Beslenme

Bilimsel Yayınlar

Dogan, S. and Yılmaz, I. “A Qualitative Research on Bursa Food Culture” Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023, 11 (4), 2808-2829

Neurogastronomy - How Does the Brain Create the Perception of Flavor and Why Does This Matter? Author: Gordon M. Shepherd, Translator: Sena Nur Doğan, Publisher: Sabri Ülker Foundation

Dogan, S. and Yılmaz, I. “Physicochemical and sensory properties of vegetarian pasta produced with pea (pisum sativum) protein powder” Harran Journal of Agriculture and Food Sciences, 2024

İkinci Görüş Alın

hastane